Blog

5 leuke cadeau ideeën

Weer een verjaardag... Je raakt nu wel een beetje uit ideeën voor cadeau's en je wilt niet telkens met een doosje chocola en geld aankomen. We kennen dit probleem allemaal, daarom geven we je vandaag een paar leuke cadeau ideeën!

Leuke cadeau ideeën:

  1. Het creatieve cadeau

Het is toch super tof als de jarige merkt dat jij echt moeite hebt gedaan om een cadeautje te bedenken? Je kunt bijvoorbeeld zelf een armband maken met de favoriete kleuren van je vriendin. Misschien is dit alleen als cadeau een beetje weinig, maar het is zeker een leuke aanvulling op andere cadeau's!

Armband cadeau ideeën Afbeelding van Youtube.com

2. De muziekliefhebber

Je weet vast of jouw vriend of vriendin van muziek houdt of niet. Als iemand houdt van muziek, dan houdt diegene vast ook van een platenspeler. Helaas zijn deze vaak wel duur. Maar als je samen met een groepje vrienden de kosten kunt delen, dan is het zeker haalbaar. Het komt sowieso vaak voor dat vrienden een groep vormen om een cadeautje te kopen. En natuurlijk is het het leukst als de jarig een zinvol cadeau ontvangt, zodat hij er zo vaak mogelijk van kan genieten!

De prijzen voor een platenspeler beginnen vanaf ongeveer € 60:

Platenspeler Afbeelding van Mediamarkt.de

Platenspeler Afbeelding van Mediamarkt.de

Of heb je toevallig een vriend die al een platenspeler heeft? Dan kun je natuurlijk ook een plaat kopen van zijn favoriete band! Super leuk idee!

plaat Afbeelding van Natuerlich-verpacken.de

3. Klassieke cadeau's

We hebben het allemaal al eens gegeven en dat zal waarschijnlijk niet de laatste keer zijn! Een geurtje is een erg leuk en zinvol cadeau. Wie houdt er nou niet van om lekker te ruiken? Je kunt een geheel nieuw geurtje geven of het lievelings geurtje van de jarige! Onze favoriet: Roberto Cavalli Aqua.

 

Cadeau parfum Afbeelding van Fragrancex.com

4. Cadeau's voor ontspanning 

Iedereen houdt er wel van om verwend te worden. Daarbij hoort natuurlijk een lekkere massage. Ooit gehoord van Ayurveda? Daarbij wordt je met hele fijn olie ingesmeerd, wat niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook voor je spieren en je ziel!

Massage Afbeelding Irmare.nl

5. Een uniek telefoonhoesje

Best Friends Bday Geschenk Afbeelding van Gutefrage.net

Natuurlijk kun je ook een persoonlijk telefoonhoesje als cadeau geven! Wie heeft het niet nodig? Iedereen wilt graag z'n telefoon graag goed beschermen en waarom zou je dat niet stijlvol doen?! Je kunt bij GoCustomized een leuk eigen telefoonhoesje maken voor jouw vriend of vriendin, bijvoorbeeld met een foto van jullie samen!

Heb jij toevallig andere leuke cadeau ideeën? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie