MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

5 goede voornemens voor 2017

We kennen allemaal wel de standaard goede voornemens; "In het nieuwe jaar ga ik stoppen met roken en ga ik meer sporten!" Maar ja, op 1 februari blijkt het al weer snel dat je je hier niet aan hebt gehouden of überhaupt aan gaat houden. We willen het in februari dan vaak toch nog de goede voornemens gaan doorvoeren omdat anders anderen weer gaan zeuren dat het niet is gelukt. Maar we vergeten vaak dat de goede voornemens eigenlijk alleen doelen voor onszelf moeten zijn! Vandaag geven wij een paar leuke suggesties, die ervoor zorgen dat jouw 2017 spetterend zal zijn!

Goede voornemens Afbeelding van Lifehack.org

Goede voornemens voor 2017

1. Op tijd komen

Laten we beginnen met iets makkelijks en waar iedereen gelukkig van zal worden. Het zal jouw stresslevel echt verlagen, omdat jij je niet meer zo hoeft te haasten. Neem voor, dat je voortaan je 20 minuutjes eerder klaar gaat maken, zodat de persoon niet onnodig op jou zit te wachten!

 

2. Neem tijd voor jezelf

De tijd vliegt voorbij en vaak voel je je aan het einde van de week helemaal leeg gezogen. Zet prioriteiten! Moet je echt voor de derde nacht op rij naar dat feestje of de kroeg? Ook al spendeer je maar een half dag alleen, het is zeer effectief. In het weekend kun je alleen naar de bios gaan, een stukje gaan fietsen of aan een hobby werken die je zo lang hebt genegeerd. Je zult merken dat je jezelf zo veel beter leert kennen en je nieuwe talenten zult ontdekken. Je krijgt zo veel meer rust!

 

Goede voornemens Afbeelding van Centrumzein.nl

3. Gezonder leven

Zelfs als je niet van sporten houdt, geloof ik dat er voor iedereen wel een sport is waar hij of zij kan uitblinken. Heb je geen geld of tijd om lid te worden van een club? Dan kun je ook een stukje gaan lopen in het bos, de stad of waar je ook maar wilt. In de morgen kun je gaan stretchen, zodat je de dag goed begint. Drink je doordeweeks of veel in het weekend? Verminder je alcohol inname en leef gezonder. Je zult veel meer energie hebben!

 

4. Wees dankbaar

Hoe je je ook voelt op dit moment en waar je je ook bevindt, er zijn zoveel dingen waar je dankbaar voor mag zijn. Als je goed kijkt naar wat je al hebt en stopt met klagen zul je al snel veel beter voelen. Vergeet niet om te praten over de dingen waar je niet tevreden over bent en je zult merken dat mensen ook hun best gaan doen om jou beter te laten voelen. Je kunt bijvoorbeeld ook voordat je gaat slapen 3 dingen opschrijven waar je dankbaar voor bent!

positive Veränderungen

 

5.  Breng meer tijd door in een fijne omgeving

Je verdient het beste in deze wereld en trek vooral niets aan van de mensen die zich je vrienden noemen maar je vervolgens nooit een appje sturen om te vragen hoe het gaat. Echt vrienden pushen en motiveren je. Ze genieten van jouw succes! Tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt is erg belangrijk, laat je niet afleiden door de negatieve mensen in deze wereld. Het is jouw leven en jij mag bepalen met wie en wanneer jij tijd door wilt brengen.

 

Heb jij al speciale goede voornemens in gedachten? Laat het ons dan weten in een reactie!

 

Geef een reactie