Blog

Blog GoCustomized

Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over smartphones.

 • Ideeën voor de beste kerstcadeautjes

  Dit is hét seizoen van het jaar waarin we ontzettend ons best moeten doen om na te gaan denken over wat we willen geven aan de mensen van wie we houden. Het kan namelijk heel moeilijk zijn om te beslissen wat je gaat geven aan een vriend, schoonzus of een collega als het bijna tijd is voor Kerstmis. Als jij dit ook ervaart, blijf dan vooral lezen en je zult de beste kerstcadeautjes vinden. Wij kunnen je natuurlijk ook helpen bij het vinden van de beste kerstcadeautjes! Wij hebben een lijst voor je met de beste kerstcadeautjes voor je vrienden of familie.

  Beste kerstcadeautjes.

  Lees verder

 • Kerstcadeautjes voor vrouwen

  Ben je op zoek naar last-minute kerstcadeautjes voor vrouwen? Wij hebben een lijst bedacht met dingen die door iedere vrouw wel gewaardeerd worden. Met deze kerstcadeautjes voor vrouwen weet je dan ook zeker dat je indruk zult gaan maken. Van opvallende accessoires tot verrukkelijke traktaties en sfeervolle kaarsen: we hebben de beste kerstcadeautjes voor vrouwen voor je bedacht. Onze lijst met de beste kerstcadeautjes voor vrouwen zal je dan ook zeker gaan inspireren. Je geliefden zullen ons zelfs bijna gaan bedanken!

  Beste kerstcadeautjes voor vrouwen.

  Lees verder

 • Moederdag cadeau

  Top 5 Moederdag DIY cadeau ideeën om haar te verrassen

  Het is weer die tijd van het jaar. Moederdag is om de hoek en sommigen van ons worstelen met het bedenken van creatieve cadeau- ideeen voor onze moeders. Moeders waarderen creativiteit en zullen zeker graag cadeautjes ontvangen die gemaakt zijn met een gedachte erachter. Dus hier zijn 5 DIY Moederdagcadeaus die zeker indruk zullen maken op je moeder en een blijvende herinnering aan haar achterlaten.

  Lees verder

 • iPhone versus Samsung: wie gaat er winnen?

  Binnenkort zal Samsung's nieuwste telefoon, de S10, worden uitgebracht. Om deze uitgave dienovereenkomstig te vieren, hebben we een kleine verrassing voor je klaargemaakt. Lees hier meer over als we het beruchte debat 'iPhone en Samsung' benaderen.

   

  Apple en Samsung zijn veruit de grootste producenten van smartphones. Als directe concurrenten vechten beide bedrijven om dominantie op de smartphonemarkt. Al vele jaren is Apple toonaangevend in de categorieën creativiteit en kwaliteit, terwijl Samsung meer producten verkoopt. Wat is jouw keuze? Dit artikel behandelt het debat 'iPhone versus Samsung' en inspecteert nauwlettend hun nieuwste respectieve smartphones. Dan weet u met zekerheid welk merk voor u het meest geschikt is en voor welke telefoonshoesje met foto uw moet kiezen

  Lees verder

 • Valentijnscadeau voor vrouwen

  Het is bijna tijd voor Valentijnsdag en je hebt er waarschijnlijk al over nagedacht om je geliefde de liefde te laten zien. Het is altijd lastig om een Valentijnscadeau voor vrouwen te bedenken. In tegenstelling tot andere feestdagen lijkt Valentijnsdag vooral te draaien om de vele rozen, dozen vol met chocolade, teddyberen, een diner bij kaarslicht en natuurlijk een perfecte handgeschreven kaart. Hoewel deze dingen zeker gewaardeerd worden, zijn wij er om je te helpen met het bedenken van meer betekenisvolle en persoonlijke geschenken. Het is een dag om te bewijzen hoe goed je haar kent door iets te geven waarvan je weet dat het haar zeker zal bevallen. Moet je letten op je uitgaven na de feestdagen? Geen zorgen, deze cadeaus halen je rekening niet direct leeg en worden zeker gewaardeerd. Niets raakt het hart van een vrouw meer dan een attent, persoonlijk cadeau dat bewijst dat je er moeite voor doet. Lees snel verder en je vindt binnen no-time een geschikt Valentijnscadeau voor vrouwen.

  Valentijnscadeau voor vrouwen

  Lees verder

 • Deel de liefde op Valentijnsdag

  Valentijnsdag is een dag die volledig in het teken staat van de liefde en waardering die je hebt voor de mensen om je heen. Naast de belangrijke mensen naast je, is Valentijnsdag ook een dag voor de mensen op je werk, je vrienden, je familie en zelfs de vreemdelingen die we dagelijks in ons leven tegenkomen. Het geeft ons een goede reden en een excuus om iets speciaals voor deze mensen te doen. Het hoeft niet iets groots te zijn, zelfs de kleinste gebaren kunnen een glimlach op het gezicht van iemand anders brengen. Tijdens Valentijnsdag dagen wij je uit om iets extra’s te doen voor iemand in je leven om te laten zien hoeveel jij hem waardeert. Wij hebben een lijst met ideeën voor je samengesteld om je te helpen tijdens Valentijnsdag!

  Valentijnsdag

  Lees verder

 • Beste Netflix series

  Ben je op zoek naar de volgende beste Netflix series voor een binge-watch? Het is moeilijk kiezen omdat er ZOVEEL is om uit te kiezen. Onze beschikbare tijd is ons waardevol en als het gaat om de beste Netflix series, willen wij niet die waardevolle tijd verspillen aan het kijken naar iets dat niet de beste Netflix series zijn. Door naar de beste Netflix series te kijken, weet je zeker dat je op de hoogte bent van de nieuwste trends. Ook kun je meepraten in de groepschat en tijdens de lunch op je werk over de beste Netflix series. Lees gauw verder en wij zullen je een lijst geven met de beste Netflix series. Veel kijkplezier alvast!

  De beste netflix series.

  Lees verder

 • Beste smartphone van 2018

  Nu dat 2018 voorbij is, is het tijd om alle nieuwe en innovatieve apparaten, die het afgelopen jaar ons heeft gebracht, te reviewen. Zoals je je waarschijnlijk al hebt afgevraagd, zijn wij ons aan het afvragen wat de beste smartphone van 2018 is. Is de beste smartphone van 2018 er wel? Dit zijn vragen die wij voor jou gaan beantwoorden. Als jij wilt weten wat de beste smartphone van 2018 is, lees dan snel verder! Zodat ook jij kan beslissen wat de beste smartphone van 2018 is.

  Beste smartphone van 2018.

  Lees verder

 • GoCustomized kortingsbonnen

  Wil je een van onze gepersonaliseerde telefoonhoesjes aanschaffen voor een betere - lagere - prijs? Wil je weten wat voor soort kortingsacties wij van GoCustomized hebben en waar je deze kan vinden? Koop een gepersonaliseerde telefoonhoesje van goede kwaliteit en met de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen. Bij GoCustomized zijn er altijd goede deals gaande, zodat jij altijd kunt genieten van onze beste prijzen. Lees dit artikel om te weten welke type couponcode we je te bieden hebben, waar je deze kunt vinden en hoe je deze kunt gebruiken. Een uniek, gepersonaliseerd telefoonhoesje voor de beste prijs voelt altijd beter, nietwaar?

  GoCustomized kortingsbonnen.

  Lees verder

 • Last minute kerstcadeau

  Het is weer zover.. Kerst komt eraan en de eerste deuren van de adventskalender zijn alweer geopend! December is in volle gang! Maar wat geef je je geliefde? Vrijwel iedereen vraagt zich dit af gedurende de drukke Decembermaand. De meeste zijn allang al begonnen met kerstshoppen en weten dan ook wat ze gaan halen. Er zijn echter ook altijd de mensen die dit uitstellen tot op het laatste moment. Wij zijn hier om je te helpen met het perfecte last minute kerstcadeau.

  Last minute kerstcadeau.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 365 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 37